Arnaud Verbeek en Raoul Witteman van restaurant C'est Ca gaan een tweede zaak aan de Lange Nieuwstraat beginnen. Het is de bedoeling dat restaurant Noir, geïnspireerd op Parijse jazzbars uit de jaren twintig, begin mei opent.

Om genoeg geld in te zamelen is vrijdag de crowdfunding gestart om mensen actief te betrekken bij het restaurant en te helpen met de inrichting. Investeren kan via de website. Begin mei 2018 hopen Arnaud en Raoul de deuren van Noir feestelijk te kunnen openen.

Op de kaart van restaurant Noir komen chique ordinaire gerechten gebaseerd op de oude Franse keuken, met daarnaast veel aandacht voor de originele klassieke dranken. Raoul zal zich vooral op de achtergrond bezig houden met Noir en zich verder blijven richten op C'est Ça, terwijl Arnaud zich volledig stort op Noir.

Arnaud was al lang op zoek naar een geschikte locatie om voor zichzelf te beginnen. De verhuizing van restaurant Simple, het restaurant dat nu op de locatie aan de Lange Nieuwstraat zit, is dan ook een uitkomst. De huidige locatie is voor Simple te klein en men gaat op zoek naar iets groters.