De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersincident vorige week zaterdag op de Burgemeester Middelweerdbaan waarbij een taxibus een noodstop moest maken. Een van de inzittenden, een 60-jarige vrouw, kwam hierbij ten val en is enkele dagen later overleden.

Rond 14.10 werd het slachtoffer door de bus opgehaald bij haar woning. Op de kruising van de Loenseboslaan en de Burgemeester Middelweerdbaan moest de bestuurder vervolgens plotseling hard remmen om een aanrijding bij het stoplicht te voorkomen. Bij deze noodstop is de vrouw naar voren gevallen.

Vlak na het ongeval was de vrouw nog aanspreekbaar. Zij is door een taxi naar het ziekenhuis gebracht, waar haar toestand verslechterde. Afgelopen donderdag is de vrouw overleden.

Het Tactisch Verkeersteam van de politie heeft de zaak sinds donderdag in onderzoek. Zij willen graag getuigen spreken die het ongeval hebben gezien. In het bijzonder zijn zij op zoek naar de bestuurder van de auto die voor het taxibusje reed ten tijde van het ongeval.