De twee zoektochten die maandag zijn gehouden naar een vermiste 25-jarige vrouw uit Utrecht hebben niets opgeleverd. 

De zoektochten vonden plaats in de omgeving van Paleis Soestdijk en de Hilversumsestraatweg in Baarn, op initiatief van de familie en vrienden van de vrouw en met ondersteuning van de politie.

Er werden diverse spullen aangetroffen, maar deze hebben geen relatie met de vermiste 25-jarige. 

Dossier

De politie heeft een deel van het dossier op internet gezet. Daarin staat dat de politie zich zorgen maakt over de vrouw, omdat er geen signalen zijn dat ze vrijwillig wilde verdwijnen en ze een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft.

Warmtebeelden

Zondag werd door een politieteam ook gezocht in Baarn, haar laatst bekende locatie. Hierbij werd gebruik gemaakt van een politiehelikopter die warmtebeelden maakte. Ook kreeg de politie veel tips binnen. 

De 25-jarige vrouw is vrijdag vertrokken uit Rijnsweerd (Utrecht) op een zwarte fiets. Om 18.50 uur stuurde ze nog een foto van zichzelf in de regen naar haar vriend. De politie heeft op de locatie waar die foto genomen is, in Baarn, naar de vrouw gezocht. 

Noodweer

Op de avond dat de vrouw vertrok, barstte noodweer los. "Volgens het KNMI was het die avond zelfs gevaarlijk weer", laat de politie weten. "Alle scenario’s worden opengehouden."

Een groot rechercheteam werkt aan de zaak.