De dames van het Nederlands vrouwenelftal staan zondag tegen Denemarken in de finale van het EK voetbal. Een eventuele huldiging zal op maandagavond op Lepelenburg plaatsvinden, maar waar kan je de wedstrijd eigenlijk kijken in de stad?

Op de Neude is helaas geen groot scherm, zo vertelt de gemeente desgevraagd aan DUIC. Hier een overzicht van waar de wedstrijd wel te zien is:

TivoliVredenburg – Vredenburgkade 11

Net als alle duels van het Nederland elftal kleurt de Ronda in TivoliVredenburg weer oranje. Let op: eerder was de toegang gratis, maar nu kost toegang €2. "Zo kunnen we je verzekeren van een plek in de zaal en nog meer feest." Tijdens de halve finale stond de Ronda helemaal vol met oranje supporters en was de ontlading groot.

Café Orloff – Donkere Gaard 8

In Café Orloff zijn ook weer als vertrouwd twee schermen opgesteld en met geluid is de wedstrijd te volgen.

Mick O’Connells – Jansdam 3

Bij Mick O’Connells is het voetbal ook weer te volgen. Alle schermen worden net als tijdens het hele toernooi ingezet om de vrouwen te zien schitteren.

Café Hofman – Janskerkhof 17A

Bij Café Hofman kunnen komende zondag alleen vrouwen terecht om de EK-finale te bekijken. Tijdens deze editie van TWINparties is de entree gratis.

Hart van Utrecht – Ganzenmarkt 16B

Bij Hart van Utrecht kun je de finale op groot scherm volgen. Juich de vrouwen naar de winst.

Café Brun – Lange Jansstraat 28

De finale wordt in Café Brun op een groot scherm uitgezonden. Het belooft een groot feest te worden.

Café De Don – Meerndijk 18

De boel wordt niet helemaal versierd met oranje vlaggetjes, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Bij Café De Don kun je op maar liefst op vier schermen de EK- finale volgen.