Zus overleden vrouw Billitonstraat noemt arrestatie voor nalatigheid 'hel'

De zus van de onder verdachte omstandigheden overleden vrouw uit de Utrechtse Bilitonstraat, die is opgepakt op verdenking van nalatigheid, heeft gereageerd op sociale media. 

De vrouw vertelt dat de 'hel losbrak' nadat haar zus 'op een rustige manier' is overleden.

Nadat een vrouw dood werd gevonden in een pand in Lombok werd lange tijd onderzoek gedaan naar de toedracht. In het huis woonden vier mensen in een woongroep die zich bezighielden met ‘lichtvoeding’. Ze hebben de overtuiging dat ze gewone voeding niet nodig hebben.

De overige drie leden van de woongroep, waaronder dus de zus van de overleden vrouw, zijn officieel als verdachten aangemerkt na het overlijden van hun huisgenoot. Ze zouden niet de juiste hulp hebben geboden. De drie zijn inmiddels weer op vrije voeten. 

Andere wereld

De zus van het slachtoffer zegt onder meer: "Afgelopen donderdag is mijn zus overgegaan naar een andere wereld, op een rustige manier overleden. Helaas brak daarna de hel los en zijn we met een enorme overweldiging van het ene op het andere moment ons huis uitgezet en naar een cel gebracht, verdacht van nalatigheid."

In een reactie geeft ze aan te hopen dat de aandacht rond de dood van haar zus zal 'wegebben'.

Lees meer over:
Tip de redactie