Tim Homan nieuwe lijsttrekker Student & Starter

Tim Homan wordt de nieuwe lijsttrekker van Student & Starter voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Hij is al fractiemedewerker van de partij.

De 22-jarige Homan studeert Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht en is sinds begin 2017 fractiemedewerker bij Student & Starter. Wonen, werk en inkomen en economische zaken zijn onder andere zijn portefeuilles. Eerder was hij actief bij studentenvakbond VIDIUS als lid van de Commissie Stad.

Homan zegt erg uit te kijken naar de verkiezingen. "In 2014 hebben we net naast een tweede zetel gegrepen. Dit keer gaan we voor drie. De belangrijkste thema’s bij de verkiezingen zijn voor mij betaalbaar wonen en goed werk voor iedereen. Student & Starter is hard nodig in de raad. Wij creëren ruimte voor frisse ideeën."

Raadsleden van Student & Starter zitten maximaal twee jaar in de gemeenteraad. In de periode 2014-2016 zat Steven Menke voor Student & Starter in de raad. Hij is daarna opgevolgd door Reinhild Freytag, die de huidige raadsperiode afmaakt.

Lees meer over:
Tip de redactie