Nadat Bert’s Bierhuis aan de Twijnstraat in april zijn deuren sloot, werd er door klanten gevreesd dat dit ook het einde zou betekenen voor Bert’s Bierhuis aan de Biltstraat. De winkel aan de Biltstraat wordt echter wel voortgezet door eigenaar Bert de Ruijter.

De Ruijter zal de winkel op de Biltstraat in zijn eentje gaan runnen en de winkel krijgt ook een nieuwe naam: Bierman & Bierman.

In 1984 opende De Ruijter samen met zijn compagnon het alom bekende Kafé België aan de Oudegracht, waar vooral Belgisch bier wordt geserveerd. Niet veel later, in 1987, volgt ook een bierhuis. In 2002 verhuisde het Bierhuis naar de Twijnstraat. In 2013 openden ze daarop een tweede bierhuis aan de Biltstraat.

Na het sluiten van Bert’s Bierhuis aan de Twijnstraat in april, hebben de compagnons besloten na dertig jaar samenwerking beiden hun eigen weg in te slaan. De Ruijter wordt volledige eigenaar van het bierhuis en zijn compagnon van Kafé België en de groothandel van Bert's Bierhuis in Nieuwegein.

De Ruijter laat weten dat er behalve de naam, niets zal veranderen aan de winkel. Nog steeds zullen er meer dan tweeduizend verschillende speciaalbiertjes te koop zijn. Ook zijn er nog steeds bierglazen en cadeaus te koop en is er de mogelijkheid een bierproeverij te doen.