De man die eerder dit jaar bij meerdere vrouwen in de Hema aan de Steenweg in Utrecht haar afknipte van verschillende vrouwen, staat op beeld.
 

De politie bracht vandaag bovenstaande foto van de man naar buiten in de hoop zo de verdachte te pakken te krijgen. 

Er zijn twee concrete aangiftes bij de politie over de dadendrang van de knipper. Zo staat een 28-jarige vrouw bij de sieraden te kijken als ze ineens iets vreemds voelt. Er komt een man heel dicht bij haar staan. De Utrechtse hoort dan een knipgeluid. Als de vrouw zich omdraait, ziet ze vlakbij haar een man met een schaar in zijn hand. In een reflex pakt ze de man beet en vraagt wat hij doet. De man ontkent meteen zijn daad op een verbaal agressieve manier. Hij gaat er snel vandoor en verlaat de winkel aan de kant van de Steenweg.

Een tweede verhaal komt van een echtpaar met kind uit Someren. De vader merkt dat een man zich vreemd gedraagt en houdt hem in de gaten. Hij ziet dat de man met een schaar in zijn hand steeds rondjes loopt. Hij ziet ook meerdere plukjes haar in de winkel liggen. Zijn dochter van 13 jaar komt dan naar hem toe en zegt dat er aan haar haren is getrokken en toen ze omkeek, zag ze de vreemde man staan die snel wegliep. De vader van het meisje ziet dan dat er een stukje van het haar is afgeknipt en los in haar haren hangt.

De politie is nog altijd op zoek naar de verdachte. Op onderstaande bewegende beelden is de man in actie te zien.