Het Nederlands Film Festival (NFF) gaat vanaf nu maandelijks filmvertoningen organiseren in samenwerking met het Louis Hartlooper Complex. "Op deze manier laten we het publiek ook door het jaar heen het moois van eigen boden zien."
 

Iedere maand is er een exclusieve voorvertoning van een bijzondere Nederlandse productie te zien. In de eerste editie op zaterdag 26 november wordt de film Waterboys getoond, in aanwezigheid van de hoofdrolspeler Leopold Witte en Gouden Kalf-winnend regisseur en Utrechter Robert Jan Westdijk.

Bij iedere editie zal er een Q&A of nagesprek zijn: "Dat is wat een festivalvertoning uniek maakt", aldus Isabelle de Klein van het NFF. Het is de bedoeling om iedere maand een Nederlandse film te tonen, tot aan het festival in september. "Een van de hoofdmissies van het NFF is het voor het voetlicht brengen van de Nederlandse filmcultuur. Het festival in september is daar natuurlijk de ultieme manifestatie van, maar voor de vaste NFF-bezoekers is dit een manier om na te genieten en op een gegeven moment weer op te warmen voor het festival."

Zaterdag 26 november gaat het NFF van start met Waterboys in het Louis Hartlooper Complex. Voor meer informatie en tickets klik hier.