Twee kroegen uit Utrecht zijn dit jaar opgenomen in de jaarlijkse café top 100 van horecavakblad Misset Horeca. Dat bleek dinsdag tijdens de bekendmaking van de lijst.
 

Op 26 staat Stadskasteel Oudaen. In het juryrapport staat: "Plaatje van een pand, midden in Utrecht, heerlijk langs de grachten. Wat een binnenkomer. Over binnenkomen gesproken: dat doen wij ook maar eens. Een mooie zaak met hoge plafonds en hoge ramen die keurig schoon zijn. De bar ziet er verzorgd uit, met zes tapkranen waaruit ook het eigen Oudaen pils en speciaalbieren komen. Hiervoor hebben ze prachtig glaswerk."

Een stuk verderop in de lijst, op plek 47, is café Olivier terug te vinden. Enkele jaren terug stond de zaak nog op plek 1. Nu laat de jury weten: "Het blijft indrukwekkend hoe goed het personeel van Olivier in Utrecht op de hoogte is van de bieren in de zaak. Advies, wetenswaardigheden, bij ieder bezoek ervaren we waarom dit café een top-100-zaak is en waarom het in 2013 zelfs bovenaan de lijst prijkte. Want ook als het druk is – en dan is er écht veel volk op de been in de Utrechtse binnenstad – dan worden we snel, vakkundig, gastvrij en vriendelijk geholpen."