Restaurant De Pizzabakkers aan de Nachtegaalstraat gaat zaterdag eindelijk open.

Tweeënhalve maand geleden, anderhalve dag voor de opening, ontstond er een brand in de spoelkeuken, waardoor de opening lang op zich heeft laten wachten.

Ondernemers Jean-Marc van der Stap en Daniël Herbschleb waren door de brand weer helemaal terug bij af. De brand was niet heel groot, maar de rook- en roetaanslag zorgde ervoor dat er onder meer opnieuw geschilderd moest worden.

De Pizzabakkers is een concept dat is komen overwaaien uit Amsterdam. DUIC sprak afgelopen zomer voor de eerst geplande opening al eens uitgebreid met ze. De Pizzabakkers moet een restaurant voor de buurt worden, waar men snel naar binnen stapt om even een hapje te eten of urenlang te tafelen. Alle producten zijn van Italiaanse bodem en de pizza’s worden gemaakt in een speciaal gebouwde houtoven.

De eigenaren laten weten dat vanaf 16.00 uur aanstaande zaterdag de zaak feestelijk wordt geopend en iedereen welkom is om te genieten van een Peroni biertje, Italiaanse gin tonic, Italiaanse frisdranken, prosecco en natuurlijk pizza.