De bankrekening van een 76-jarige vrouw is in de tijd dat ze in het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein lag, leeggetrokken. Later kwam ze erachter dat haar portemonnee met bankpas was verdwenen in het ziekenhuis.
 

De 76-jarige vrouw lag in juni in het ziekenhuis. Haar zoon zag op 15 juni dat haar rekening waar eerst duizenden euro’s op stonden, opeens leeg was. Hij belde zijn moeder met de vraag waar haar pinpas was, toen ze zocht naar haar portemonnee kwam ze erachter dat die was verdwenen.

Met de pas is meerdere keren gepind in Nieuwegein en Utrecht tussen zondagmiddag 12 juni en maandag 13 juni. Een paar dagen later werd er nog een aantal keer gepind in Eindhoven, daarna was de bankrekening leeg.

De bewuste man die heeft gepind met de bankpas is meerdere keren goed te zien op bewakingsbeelden van pinautomaten. Het gaat om een blanke man van tussen de 40 en 50 jaar. Zijn haarkleur is onbekend door de capuchon, maar hij heeft donkere ogen en een smal gezicht. De politie is op zoek naar de man.