Bij een jeugdwedstrijd zaterdagochtend, tussen Zwaluwen Utrecht en Desto heeft een vader de coach van zijn zoon knock-out geslagen. De coach heeft nog geen aangifte gedaan, dit meldt voorzitter Ton Wesseling van Zwaluwen Utrecht aan het AD Utrechts Nieuwsblad.

De dag begon feestelijk met de opening van een nieuw kunstgrasveld maar eindigde bij de Utrechtse club in mineur doordat frustraties bij een toekijkende vader te hoog opliepen.

Incident

"De vader van een van onze jeugdspelers ging diep in de tweede helft door het lint. Hij was kennelijk boos over het wisselbeleid van de coach. Zijn zoon zat op dat moment op de bank", zo meldt de voorzitter aan de krant.

Ondanks dat omstanders de man bij de coach weghaalde, was de coach al buiten westen geslagen. De man is niet aangehouden toen de politie arriveerde bij de voetbalclub.

De zoon van de vader is vooralsnog geschorst, de vader zelf is voorlopig niet welkom op de club. Aanstaande dinsdagavond gaat het bestuur van Zwaluwen Utrecht met de man in gesprek.