De politie heeft beelden naar buiten gebracht van een overval op een medewerkster van coffeeshop Pleasure aan de Voorstraat. De overval vond in april plaats.

De overval vond niet op de Voorstraat plaats, maar even verderop bij de verkeerslichten op de hoek van de Prinsesselaan en de Museumlaan. De vrouw wilde deze zondag 10 april de dagopbrengst wegbrengen. Het geld lag in haar handtas op de bijrijdersstoel van haar auto.

Bij de verkeerslichten op de hoek van de Prinsesselaan en de Museumlaan staat ze voor het rode licht te wachten. Voor haar staat een witte bestelauto. Als het licht op groen springt, blijft deze bestelauto staan. Hierdoor krijgen twee jongens op een scooter de gelegenheid om de zijruit van de auto in te slaan en de tas van de bijrijdersstoel te graaien.

Vervolgens gaan de daders er met tienduizenden euro’s vandoor. Mogelijk is de bestuurder van de witte bestelbus betrokken bij deze straatroof door met opzet de weg van de medewerkster van de coffeeshop te blokkeren.

Bewakingsbeelden

Op beelden van de beveiligingscamera van de nabijgelegen begraafplaats zijn de jongens op de scooter én de witte bestelbus te zien. De bestelbus is mogelijk een Opel Combo. De jongens reden op een grijze scooter met blauw gestreepte bestickering. De bestuurder droeg een donkere gewatteerde jas en de bijrijder droeg een gladde gewatteerd jas met capuchon, een soort camouflagejas.