Niet getreurd voor de Broodje Mario liefhebbers. De kraam aan de Oudegracht was weg wegens aanpassingen aan het interieur maar komt deze week weer terug met het beroemde Utrechtse broodje.

De kraam van Broodje Mario aan de Oudegracht was vorige week ineens weg uit het Utrechtse straatbeeld. Het personeel zou niet meer zijn komen op dagen. "Onzin", zegt Massimo Nistro, de zoon van Mario.

"We zijn op dit moment bezig met een vernieuwing. Het zeil van de kraam was nodig aan vervanging toe, dat is de reden dat wij tijdelijk niet met de kraam aan de Oudegracht staan. Daarnaast worden er hier boven de winkel aan de Oudegracht appartementen gerenoveerd, wij zijn daarin meegegaan en hebben het hier binnen ook wat opgeknapt. Ondertussen zijn de werknemers van de kraam dus gewoon hier of bij het Janskerkhof aan het werk."

Nistro verwacht woensdag of donderdag weer aan de Oudegracht met zijn kraam te staan. Of er naast de kraam aan het broodje ook wat wordt veranderd? "Absoluut niet, het broodje zal altijd hetzelfde blijven", aldus Nistro.