Nachtburgemeester Rany Stiesri van legendarisch Le Carafon overleden

Rany Stiesri, de man die jarenlang café Le Carafon aan de Hamburgerstraat runde, is woensdagmiddag overleden. Dat heeft zijn stiefdochter aan DUIC laten weten.

Rany stond ook wel bekend als de 'nachtburgemeester van Utrecht'. Zijn Le Carafon was jarenlang elke nacht tot in de vroege uurtjes open en iedereen was er welkom.

Dinsdag is een eind gekomen aan een ziektebed dat acht maanden heeft geduurd. Eind 2015 werd er kanker bij Randy geconstateerd, volgens de dokter had hij nog maximaal twee jaar te leven.

Eerder kreeg hij al twee hartinfarcten in 2013 en 2014, waardoor hij noodgedwongen moest stoppen met zijn zaak aan de Hamburgerstraat.

Inzamelingsactie

De laatste twee maanden is er nog een geldinzamelingsactie voor hem opgezet om zijn laatste wens te laten uitkomen: weer eigenaar worden van een Mercedes clk cabriolet. Het benodigde bedrag was binnen de kortste keren bij elkaar gespaard.

Stiefdochter Delinah Eleonora-Martina wil alle donateurs, vrienden en andere bekenden graag op de hoogte stellen van de crematie die aanstaande zaterdag om 15.00 uur gaat plaatsvinden in crematorium Daelwijck.

Tip de redactie