'Het zalige nietsdoen' oftewel 'La dolce far niente' zoals de Italianen zeggen. Dat is het motto van de nieuwe trattoria en pizzeria 'Cucina Chanti' in de wijk Nieuw Engeland. Het restaurant opent haar deuren op donderdag 11 augustus aan het Schimmelplein.

De gerechten zullen bestaan uit originele Italiaanse ingrediënten en worden vers bereid. Gasten hebben een keuze uit de traditionele antipasti, pizza's en pasta's zowel voor lunch, borrel als diner. Naast het eten mag volgens eigenaar Chantal Jansen, eveneens voormalig eigenaar van Wijnbar VinVin, aan de beste Italiaanse wijnen niet ontbreken.

Cucina Chanti is een aanwinst voor de wijk. De aangelegen Vleutenseweg is steeds meer in trek bij horecaondernemers maar Cucina Chanti is het eerste restaurant in de wijk Nieuw Engeland. Met het speelplein voor de deur is het restaurant een uitkomst voor jonge gezinnen. Jansen wil zich richten op alle buurtbewoners. "Met mijn team ga ik ervoor zorgen dat alle gasten zich bij ons op hun gemak voelen!"

Opening

Ben je benieuwd naar deze nieuwe hotspot? Aanstaande woensdag kun je naar de openingsborrel tussen 16.00 – 18.00 uur. De dag erna gaat Cucina Chanti open voor het grote publiek. 

Cucina Chanti is geopend van dinsdag tot en met zondag van 08.30 tot 23.00 uur.