Zomer in Utrecht: overzicht van de festivals

Zomer in Utrecht: dat betekent buiten zitten in het park of op het terras, maar ook dansen op de vele festivals. Hier een overzicht van de leukste festivals tot en met september.  

Stekker in het Park

13 augustus – Voorveldse Polder

Stekker tovert de Voorveldse Polder weer om tot een muzikaal paradijs. Ieder jaar nodigt het festival de artiesten van Stekker in het Park een week lang uit in de opnamestudio’s van Kytopia, waar ze samen kunnen experimenteren. Het resultaat is zaterdag 13 augustus te horen tijdens Stekker in het Park.  Dit jaar zullen onder andere Steve Rachmad, Alex Smoke, Call Super en ROD te horen zijn. Voor meer informatie en kaarten klik hier.

Festival DORST
2 t/m 4 september – Griftpark

Dit weekend strijkt DORST neer in het Griftpark en staat het park volledig in het teken van mooie wijnen en bijzondere bieren. “Met een keuze uit meer dan 70 bieren en wijnen, heerlijk eten vanuit de foodtrucks én in goed gezelschap geniet je samen van een zwoel Utregs nazomerfeestje.” Voor meer informatie en kaarten klik hier.

Smeerboel

10 september – Grasweide Papendorp

Smeerboel noemt zichzelf “een speeltuin voor grote mensen”. En dat is het ook. Met voor ieder wat wils! Er zijn verschillende podia: van nachtcollege tot singlefeestje en van techno tot los! Voor meer informatie en kaarten klik hier.

Wil je het volledige overzicht van alle festivals deze zomer zien? Lees het dan hier op DUIC.

Tip de redactie