De werkzaamheden aan 't Goylaan vorderen gestaag. De weg is weer open voor verkeer, nadat het in zijn geheel was afgesloten afgelopen weekend. 
 

Wel wordt nog gewerkt aan de middenberm en de oversteekplaatsen voor fietsers. Sinds april werd er gewerkt aan 't Goylaan. Dat zorgde voor de nodige verkeersproblemen op en rond de straat en leidde vaak tot lange files.

Vandaag bleek een van de borden op de rotonde verkeerde informatie te bevatten. Daarom werd de onderste regel afgeplakt. Het zal even duren voordat de goede borden hangen.

Eind augustus heeft ’t Goylaan een brede middenberm met een dubbele rij bomen. Aan beide kanten komt een brede stoep, daarnaast een ruim fietspad in twee richtingen en 1 rijstrook voor auto’s met 'stil' asfalt. Tussen het fietspad en de autorijbaan komt een strook met ruimte voor parkeren, afslagen en bushaltes.

Oversteken

De oversteekplaatsen voor fietsers en voetgangers blijven bestaan. Er komen nieuwe oversteekplaatsen voor fietsers en voetgangers bij de Julianaweg en tussen de Wijnesteinlaan en Oud-Wulvenplantsoen en er komt een nieuwe oversteek voor voetgangers ter hoogte van het plantsoen ten oosten van de Vaartsche Rijn.

Nieuwe verlichting en banken moeten zorgen voor een mooier aanzien.