Dit weekend is 't Goylaan afgesloten voor al het autoverkeer. De weg blijft wel toegankelijk voor voetgangers, fietsers, hulpdiensten en het openbaar vervoer. 
 

De afsluiting gaat in op vrijdag 18.00 uur en duurt tot en met maandag 18.00 uur.

Het asfalt van 't Goylaan moet op verschillende plekken worden weggehaald en opnieuw worden aangebracht. Om het autoverkeer doordeweeks te ontzien, is gekozen de werkzaamheden te bundelen in één weekend in de vakantie. Tijdens dit weekend wordt er dag en nacht doorgewerkt.

Omwonenden moeten volgens de gemeente rekening houden met enige geluidsoverlast. Tussen 19.00 en 22.00 wordt het asfalt namelijk gefreesd.

Bestemmingsverkeer kan vanaf de kruising Socrateslaan-Jutfaseweg via 't Goylaan tot aan de Julianaweg de buurt inrijden. Het gedeelte van 't Goylaan vanaf Constant Erzeijstraat/Hooft Graaflandstraat tot aan 't Goyplein is geheel afgesloten voor autoverkeer.

Hoograven

Voor automobilisten is Hoograven-Noord vanaf 't Goylaan bereikbaar via de Julianaweg en de Verlengde Hoogravenseweg. Daarnaast kunnen automobilisten Hoograven noord aan de noordzijde via de wijk Tolsteeg in– en uitrijden. 

Voor autoverkeer is Hoograven-Zuid bereikbaar via de Snoekstraat, de Julianaweg en de Verlengde Hoogravenseweg

Ook is het Liesboschpad tijdens de weekendafsluiting tijdelijk open voor autoverkeer vanuit Hoograven-Zuid. Verkeer kan dan via de Ringwade, Liesboschbrug, Winthontlaan, Mauritiuslaan naar de Europalaan rijden.

Geluidsoverlast

Ook het asfalt op 't Goyplein is aan vervanging toe. Na het weekendwerk wordt er in vier aansluitende avonden en nachten van 19.00 uur tot 6.00 uur gewerkt aan 't Goyplein. Het nachtwerk zorgt voor geluidsoverlast.