Laatste editie talkshow TivoliVredenburg

Nog iets te onopgemerkt presenteren Vincent Bijlo en Jeroen Wielaert al een paar zondagen achtereen de talkshow Bijwie in het Gegeven Paard. Zondag is de laatste editie van het seizoen. Wielaert over de vraag hoe het bevalt en waarom we morgen om 16.00 uur naar TivoliVredenburg moeten gaan.

"Vincent en ik zijn goed ingespeeld. Leuk, want we hadden dit nooit eerder gedaan. Het publiek is aandachtig en geamuseerd volgens ons motto Licht en Zinnig. Utrecht is rijk aan culturele onderwerpen. Zodanig dat we soms reacties krijgen in de trant van: “Goh, dit wist ik niet…"

Het is leuk om deze zondag het hele spectrum nog eens door te lichten met Hanneke Bouwsema, de kersverse cultuurnota bij de hand. Colin Benders is nog op de terugweg uit Berlijn, maar zijn vader Eric kan prima vertellen over de Kyteman-muziek bij de nieuwe film Of Ik Gek Ben en het unieke laboratorium dat ze hebben op de Oude Gracht, het voormalige Tivoli.

Theo Mackaay is natuurlijk een typisch Utrechts karakter, met het Gouden Kalf van zijn hand en de nieuwe liedjes die hij maakte met wijlen Hans Kosterman, met wie hij ooit in Braak speelde.

Han Hendriks gaat pal tegenover het Muziekpaleis mooie dingen doen in het oude pand van Stafhorst, als mede-initiatiefnemer van de Social Impact Factory.

Tip de redactie