De laatste dagen circuleert er weer een bericht op Facebook over een concert van Kensington in de Galgenwaard. Het is niet de eerste keer dat er berichten verschijnen op social media over een mogelijk optreden van Kensington in hun eigen stad.

Dit keer roept The Social Club Events op tot een concert van de Utrechtse band in het stadion. De datum werd ook al genoemd: 25 juni. Toch zal het zo’n vaart voorlopig niet lopen, laat de manager van Kensington weten.

Op het facebookevent van The Social Club Events is te lezen: "In een paar jaar tijd is Kensington uitgegroeid tot een band waar je U tegen zegt! Sinds Nederland Kensington heeft ontdekt kun je er niet meer aan ontkomen. De band scoort hit na hit, speelt bijna op elk festival en verkoopt steevast uit. Hoog tijd voor een heus stadionoptreden. Waar kan dat beter dan in de thuisstad Utrecht, locatie Galgenwaard."

De manager laat weten dat een concert in Galgenwaard op dit moment niet aan de orde is. Hij vindt het jammer dat er vaak verwarring ontstaat over een concert in Galgenwaard en hoopt dat de ontstane consternatie snel over zal zijn.