MaS verdwijnt, crowdfunding gestart voor opvolging

Zien, beleven en proeven. Dat is wat Victor Stukker wil nastreven met zijn Héron Petit Restaurant. Verrassende en verse ingrediënten zullen daarnaast centraal staan.

Hij heeft nog wel hulp nodig voor het opzetten van het nieuwe restaurant, en is een crowdfundingscampagne gestart.

U kunt Victor Stukker kennen van De Keuken van Gastmaal (daar is hij nu zo’n 5 jaar restaurantmanager), van MaS restaurant (daar was hij meer dan 8 jaar bedrijfsleider) óf van mini-restaurant Héron, een pop-up die hij de afgelopen twee zomers heeft georganiseerd. Ook heeft hij onlangs zelf een eigen wildplukgidsje uitgebracht, onder de naam Victor Plukker. Van de pop-up wil hij graag een écht restaurant maken, Héron Petit Restaurant.

Er is veel geld nodig om onder andere de keuken te bouwen, daarom is Stukker een crowdfundcampagne gestart. Reeds 75% van het beoogde bedrag van €50.000 is binnengehaald, en over een maand sluit de crowdfunding. Als deze slaagt, en daar maakt Victor zich geen zorgen over, zal Héron Petit Restaurant openen op de plek van MaS Restaurant op de Schalkwijkstraat. Het is een plek die Victor erg goed kent omdat hij er zo lang heeft gewerkt. Het personeel van MaS zal ook mee gaan naar Héron.

Lees het hele verhaal op DUIC.

Tip de redactie