Er is een invulling gevonden voor het markante brugwachtershuisje aan de Oosterkade bij het Ledig Erf waar voorheen het koffiehuisje Goede Vrijdag was gevestigd. Het aan de overkant gelegen Damn Good Soap Company start daar volgende maand barbershop Cuts & Caffeine. 

De barbershop wordt een aanvulling op de webshop die eigenaar Jasper van Impelen al tijden heeft aan de Westerkade. In zijn Damn Good Soap Company verkoopt hij zeep, shampoo en accessoires voor baarden en in zijn nieuwe barbershop kunnen mannen geknipt en geschoren worden.

“Het komt inderdaad mooi samen,” vertelt Van Impelen. “Er kan ook nog steeds koffie en koffie to go besteld worden. Ik heb de apparatuur hiervoor van de vorige eigenaren (Goede Vrijdag, red.) overgenomen. Verder komt er één stoel in de shop waarin mensen geholpen kunnen worden. Het is een leuke uitbreiding.”

Damn Good Soap Company

De Damn Good Soap van Van Impelen gaat heel Europa door. “Ik maak producten voor mannen via met name mijn webshop. Het is een beetje uit de hand gelopen de laatste jaren. Ik verkoop mijn producten tegenwoordig van Litouwen en Rusland tot en met Spanje.”

Cuts & Caffeine moet 21 maart opengaan.