Oudejaarsfeesten in Utrecht die nog niet zijn uitverkocht

Donderdag is het Oudejaarsavond, er zijn dan meerdere feesten in de stad te vinden. Wij lichten de leukste feestjes die nog niet zijn uitverkocht voor je uit.

Stars NYE Gala

Trek je galaoutfit maar uit de kast, want bij de Winkel van Sinkel vier je oud en nieuw in stijl. Denk glitter, glamour, rode lopers, champagne en de beste DJ’s. Er zijn verschillende area’s, djs (o.a. uit het team achter We All Love 80’s 90’s 00’s), live artiesten en een Silent Disco.

Waar: Winkel van Sinkel, van 22.00 tot 6.00 uur
Hoe duur:  35 euro, tickets bestel je hier

Poema RAW NYE

Poema RAW knalt 2015 uit met een enorme dosis techno. Vlak na twaalf uur openen daar de deuren. Op de line-up staan ROD, Sinfol, Stratum en Bosman. Uiteraard is er champagne en ook is er een food-corner.

Waar: Club Poema, van 00.30 tot 7.00 uur
Hoe duur: 20 euro, tickets bestel je hier

The Time Machine

In de laatste uurtjes van 2015 en de eerste van 2016 maak je een muzikale tijdreis in Venue. DJ DiskEd & DJiminy Cricket laten de beste hits vanaf de jaren zeventig tot nu horen. Een avond vol glitter en glamour met als dresscode GOUD. Degene met de mooiste outfit maakt kans op een diner voor twee. Om 00.00 uur is er voor iedereen een glas champagne en ook zijn er hapjes.

Waar: Venue, vanaf 22.00 uur
Hoe duur: 25 euro aan de bar / 30 euro aan de deur

Oudjaarsnacht BASIS

In BASIS knal je vanaf 22.00 uur het oude jaar uit. Om 00:00 uur kun je vanaf de gracht naar het vuurwerk te kijken. Dan hup weer naar binnen, voor meer house en techno. Op de line-up staan Sigha, Ness, Jeroen Search LIVE en Abstract Division. Op vrijdagavond 1 januari is er ook feest, dus je kunt een OUD & NIEUW WEEKEND-ticket scoren.

Waar: BASIS, van 22.00 tot 06.00 uur
Hoe duur: 17,50 euro / weekendticket 20 euro, tickets bestel je hier

No Bullshit Party

Geen zin in ingewikkelde outfits, thema’s of andere moeilijkheden? Dan zit je goed bij Grand Cafe Lebowski. Daar zit je vanaf 23.00 uur goed voor gewoon een goed feest, zonder bullshit.

Waar: Grand Cafe Lebowski, vanaf 23.00 uur
Hoe duur: 12,50 euro, te koop aan de bar

No Frills, Only Chills NY party

In dB’s kun je het nieuwe jaar inluiden op de fijnste rock ‘n’ roll, rockabilly, beat, eighties, nineties en de zeroes. In twee verschillende ruimtes draaien onder andere dj The Shake, dj Ezzie-X, dj Chrissie-Q en dj’s George & Michael. Tickets zijn ook aan de deur verkrijgbaar.

Waar: dB’s, vanaf 1.00 uur
Hoe duur: 10 euro, tickets bestel je hier

Oudjaarsnacht ACU

In ACU gaan je favoriete Vitamine ACU-dj’s proberen zoveel mogelijk leuke platen in een altijd te korte nacht te proppen. Alles komt voorbij, harde knallers, foute hitjes, een vleugje punk, een beetje metal, hier en daar wat wave, ouwe klassiekers en nieuwe ontdekkingen.

Waar: ACU vanaf 00.30 uur
Hoe duur: 5 euro

Op de Camping

Klapstoeltjes, palmbomen, opblaaskrokodillen, schepjes, emmertjes, gouden schakelkettingen en op je slippers met een toiletrol onder je arm naar het toiletgebouw. In Bar Walden vind je het allemaal, vanaf 22.00 uur. Met de lekkerste house, deephouse en techhouse van de DJ’s.

Waar: Bar Walden, van 22.00 tot 6.00 uur
Hoe duur: 15 euro, tickets bestel je hier

Huiskamerfissa

Bij 't Gras van de Buren kun je terecht voor Huiskamerfissa XL meets Foute Fitness Fluor Fissa. Het personeel heeft absoluut geen zin om te werken en daarom kunnen de feestgangers hun eigen biertje tappen achter bar. Het publiek kan daarnaast genieten van disco, house en guilty pleasures. 

Waar: 't Gras van de Buren, van 22:00 tot 6:00
Hoe duur: 45 euro all-inclusive, te koop aan de bar.

Lees meer over:
Tip de redactie