Het restaurant Beers and Barrels krijgt een tweede vestiging. In het pand waar momenteel nog Restaurant Harbour zit op de Veilinghaven gaat het tweede filiaal op 1 maart de deuren openen. 

Eén van de speerpunten van het concept dat ook in de nieuwe vestiging terugkomt is het afrekenen van bier per kilo dat je ook nog eens zelf kan tappen. 

"Logischer is natuurlijk om bier per liter af te rekenen maar dan moet je werken met dure metertjes waar naar mijn idee een groot foutenmarge op zit. Daarom hebben we bedacht om de fusten voor en na het eten te wegen, dan kan je veel beter zien hoeveel mensen hebben getapt."

In het nieuwe restaurant komen er meer speciaalbieren op de tap en is er een betere mogelijkheid tot parkeren in vergelijking met het andere filiaal. In de vestiging op de Veilinghaven komt ook de mogelijkheid om te lunchen. "We gaan hier ook vanaf 10.00 uur open om op deze manier een leuke toevoeging voor de buurt te worden."

Verbouwd

De nieuwe locatie wordt wel eerst verbouwd. "Eigenlijk behouden we alleen het glas aan de buitenkant. We willen hier meer grote gezelschappen in kwijt kunnen en ook afgesloten ruimtes creëren. Ook maken we meer verdiepingen," zegt Van Rijn.

Ook moet er door het restaurant een loopbrug komen. "Nu heb je op de bovenste verdieping nog een L-vorm waar mensen kunnen zitten. Dit gaat een U-vorm worden met een brug ertussen".