De Utrechtse Tosca Sel, datedeskundige en freelance journalist, komt met een abonnement op condooms, genaamd: Shaggies.

"Ik kwam op het idee nadat mijn vriend en ik geen condooms meer konden vinden in huis", vertelt Sel. "Als het met scheermesjes kan, waarom dan niet met condooms?"

Na wat onderzoek kwam Sel erachter dat er wel abonnementen op condooms worden aangeboden, maar dat ze lang niet ideaal zijn. Zo worden ze verzonden in dozen, waardoor mensen thuis moeten zijn om ze aan te nemen: "Bij Shaggies zorgen we ervoor dat ze door de brievenbus passen. Hierdoor liggen ze bij thuiskomst op de deurmat."

Na wat navraag in Sel’s omgeving bleek een gemiddelde van twee condooms per week te volstaan: "We hebben het voor de zekerheid iets ruimer genomen dan twee per week. Per maand sturen wij tien condooms naar de leden. Op deze manier hoef je nooit meer mis te grijpen."

"Mijn omgeving was direct enthousiast. Alleen mijn moeder wil er niets over weten, net zoals ik niets over haar seksleven hoef te weten", zegt Sel.

Drieduizend

Op dit moment heeft Sel drieduizend condooms in haar woonkamer liggen. "Het is eigelijk best wel leuk om met mijn vriend op de bank, tijdens een aflevering van Homeland de condooms in doosjes te doen", vertelt Sel lachend.

Leden kunnen voor vijf euro een abonnement afsluiten.