Het Utrechts D66-raadslid Arjan Kleuver is bestookt met mails en tweets van FC Utrecht-supporters nadat hij donderdag in het Algemeen Dagblad een oproep deed aan FC Utrecht om de door de KNVB opgelegde straf in stand te houden. 

"Ze trekken het boetekleed aan, maar ook snel weer uit", zei Kleuver nadat de leiding van FC Utrecht besloot om Bunniksiders op andere plekken in het stadion toe te laten.

Antisemitisme

De KNVB had echter aan FC Utrecht de straf opgelegd om de Bunnikside leeg te laten vanwege antisemitische spreekkoren. "Inmiddels zit mailbox vol met mails die variëren van ordinair gescheld, bedreigingen tot serieuze vragen. Morgen antwoorddag", meldt het raadslid vannacht op Twitter.

Volgens Bunnikside.nl is Kleuvers uitspraak een schreeuw om aandacht. "Geef de heer Kleuver dan deze aandacht. Wij hebben zijn mailadres voor je. Laten we hem, als burgers en supporters, allemaal een nette mail sturen met daarin de uitleg waarom wij vinden dat supporters van de Bunnikside wel gewoon naar de wedstrijd moeten kunnen. Als er veel reacties komen zal Kleuver zijn mening wellicht bijstellen."