De politie heeft bij de zoektocht naar de 45-jarige Sandra Geraldino een politiehelikopter ingezet. De vrouw is sinds vrijdag 31 juli al vermist. 

Ze werd het laatst gezien tussen 18.30 uur en 22.00 uur in het Vechtplantsoen in Zuilen. De helikopter is ingezet boven die wijk.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn er nog niet zoveel tips binnengekomen en hoopt de recherche op een doorbraak.

“Na het buurtonderzoek hadden we niet veel meer informatie, daarom hebben we nu een helikopter ingezet om verder te zoeken”, aldus de woordvoerder.

Ex-man

Afgelopen vrijdag werd een verdachte uit Utrecht aangehouden in de vermissingszaak. Het zou gaan om Sylvester L., de ex-man van Geraldino, die sindsdien in voorarrest zit.

Geraldino heeft een donkere huidskleur, is 1.60 meter lang, heeft stijl zwart haar en bruine ogen. Ze spreekt geen Nederlands.

Op het moment van haar verdwijning droeg ze donkerblauwe jeans, spijkerjasje, turqoise blouse met spaghettibandjes, zwarte sleehak schoenen en een felgekleurde sjaal. De vrouw droeg ook een ketting met blauwe bolletjes en bijpassende armband en had een tas bij zich van blauw leer.