Een 19-jarige vrouw is in de nacht van woensdag op donderdag beroofd van haar telefoon nadat ze op gewelddadige wijze van haar fiets werd getrokken.

Rond 3.00 uur vannacht fietste de vrouw vanuit het centrum over de Royaards van den Hamkade. Vlak voor de rotonde bij de Marnixlaan werd ze geduwd door een man die achter haar fietste.

De man probeerde haar telefoon te pakken. Toen hem dit niet lukte kwam er een tweede man bij, die de vrouw van de fiets trok en haar een paar schoppen gaf. De vrouw werd vervolgens alsnog van haar telefoon beroofd en de mannen gingen ervandoor. De vrouw rende nog achter hen aan, maar ze wisten te ontkomen.

Verdachte één is een man met een donker uiterlijk. Hij heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een groene dikke jas met een capuchon over zijn hoofd. Verder droeg hij een zwarte broek en hij sprak met een buitenlands accent. 

Verdachte twee is ook een man met een donker uiterlijk. Hij heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg donkere kleding.

De politie zoekt getuigen.