Dit weekend strijkt Camping Onbekend neer op het Berlijnplein in Leidsche Rijn. Het plein is gevestigd op het dak van de A2-tunnel. 

Camping Onbestemd organiseert dit weekend een all-inclusive kampeergelegenheid op de vinex-locatie. De kampeerliefhebbers gaan onder andere op fietsexcursie door Leidsche Rijn, krijgen een dichtworkshop en worden geëntertaind door het Nieuw Utrecht Toneel. 

De camping is inmiddels volgeboekt, maar het is wel mogelijk om naar de theatervoorstelling ‘Geluk’ te gaan, een deel van het programma te volgen of aan de schuiven bij de campingbar.

Camping Onbestemd

Camping Onbestemd is een initiatief van het Utrechtse Bureau Ruimtereizigers. Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft 2015 uitgeroepen tot het Jaar van de Ruimte. In het kader daarvan organiseert Camping Onbestemd tijdelijke kampeergelegenheden op plekken waar je normaal gesproken niet zou komen.

Zo kan er behalve op het dak van de A2-tunnel worden gekampeerd op de Maasvlakte bij Rotterdam, Blauwestad in Groningen en Parkstad in Limburg.