Het feest in de expeditiestraatvan Hoog Catharijne, het zogeheten 'Stekker in de tunnel', is in de nacht van zaterdag op zondag zonder problemen verlopen.

Dat meldt de wijkagent aan RTV Utrecht.

Er kwamen ruim 2.500 mensen op het uitverkochte evenement af, waarbij gedanst kon worden in de ruim honderd meter lange tunnel van de Stationsdwarsstraat. Overdag doet de tunnel dienst als expeditiestraat van Hoog Catharijne.

Vorig jaar nog werd het evenement op het laatste moment afgezegd omdat de gemeente geen vergunning wilde verlenen voor het evenement. Er waren toen sterke twijfels over de veiligheid en of er voldaan kon worden aan eisen om geluidsoverlast te voorkomen.

De wijkagent geeft zondag aan dat het evenement goed is verlopen. Er is geen ingrijpen geweest van de politie en ok buurtbewoners zouden ook geen last overlast hebben gehad van het geluid.

Tijdens Stekker in de Tunnel traden onder andere Joris Voorn, Gabriel Ananda, Nuno dos Santos en Pitto op. Vanwege de strenge eisen is de organisatie ruim drie jaar bezig geweest met de voorbereidingen voor het feest.