Wat is er dit weekend allemaal te doen in Utrecht? 

DUIC.nl zet de leukste uitgaanstips voor dit weekend op een rij:

Tangarine bij The Florin

Hun clubtour van 2014 was volledig uitverkocht, ze waren de huisband van De Wereld Draait Door en dit weekend zijn ze te vinden bij het radioprogramma Spijkers met Koppen in The Florin. De uitgelezen kans om de broers met wilde krullenbos te aanschouwen.

Wanneer? Zaterdag van 12:00 tot 14:00 uur
Waar? The Florin
Hoe duur? Gratis

Groninger Cabaret Festival

Vrijdag is in Utrecht voor de tweede en laatste keer de mogelijkheid om de finalisten van het Groninger Studenten Cabaret Festival te zien. Na de finale op 7 november in Groningen zijn ze meteen doorgegaan met de Finalistentour.

Pieter Verelst, Sietse Manning en De Blonde Jongens en Tim zijn de drie finalisten, zij proberen de rest van Nederland te overtuigen van hun talent.

Wanneer? Vrijdag 23 januari
Waar? Donderdag bij het Werftheater, vrijdag bij Parnassos
Hoe duur? 14 euro en 8 voor studenten, bij Parnassos zijn nog kaarten verkrijgbaar

Mooie woorden in Hofman

Café Hofman wordt zondag weer overgenomen door de mensen van Festival Mooie Woorden. Literaire woorden en poëtische klanken zullen het café vullen. Prima vertoeven op de zondagmiddag. De line-up is hier te vinden.

Wanneer? Zondag 24 januari van 15:00 tot 17:00
Waar? Café Hofman
Hoe duur? Gratis

30 Something

"Dertigers Disco? JA! 30 Something is dé dansavond voor dertigers die willen dansen op de Jeugd van Tegenwoordig zonder het idee te hebben de oudste te zijn op de dansvloer", zo omschrijft TivoliVredenburg 30 Something. Op deze Spotify-lijst vind je vast een voorproefje.

Wanneer? Zaterdag 24 januari vanaf 23:00 uur
Waar? TivoliVredenburg, Pandora
Hoe duur? Een tientje