Wil je deze week een goed concert bezoeken? Wij zetten de leukste muzikale optredens in Utrecht voor je op een rij.

Braids

De bandnaam van deze Canadezen is makkelijk uit te leggen: verschillende melodieën vlechten zich op hun albums door elkaar heen. Saai wordt het daardoor nooit. EKKO gooit haar deuren open voor een avondje dansbare elektronische indiepop van Braids.

Waar? EKKO

Wanneer? Woensdag 20:30 uur

Prijs: €11,-

Meer informatie en tickets: http://ekko.nl/productie/braids

Moke

De avond voordat het vierde studioalbum van Moke uitkomt, staat de Amsterdamse Britpop-formatie in De Helling. Let It Burn, de single die eerder dit jaar uitkwam, belooft veel goeds. Donderdagavond komt er vast meer nieuw materiaal voorbij, net als eerdere meezingers als Here Comes The Summer en Switch.

Waar? Tivoli de Helling

Wanneer? Donderdag 20:30 uur

Prijs: €15,-

Meer informatie en tickets: https://www.tivolivredenburg.nl/nl/agenda/detail/3207/Moke

TaxiWars

Het was een kwestie van tijd voordat dEUS-frontman Tom Barman jazz zou gaan maken, en met TaxiWars heeft hij écht iets bijzonders in handen. Samen met misschien wel de beste saxofonist-componist van onze zuiderburen, Robin Verheyen, een bassist en drummer. Verkijk je er niet op: de nummers hebben een punky randje.

Waar? EKKO

Wanneer? Zaterdag 20:30 uur

Prijs: €15,-

Meer informatie en tickets: http://ekko.nl/productie/taxiwars

Death Cab for Cutie

Met Kintsugi (2015) hebben de mannen van Death Cab For Cutie alweer acht albums op hun naam staan. Ook het nieuwe materiaal barst van de melancholie, maar heeft ook altijd een persoonlijke ondertoon van zanger Ben Gibbard. Precies zoals we het gewend zijn.

Waar? TivoliVredenburg

Wanneer? Zondag 20:15 uur

Prijs: €29,-

Meer informatie en tickets: https://www.tivolivredenburg.nl/nl/agenda/detail/2777/Death_Cab_For_Cutie