Het tweejaarlijkse Dancing on the Edge-festival staat in het teken van podiumkunst uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, en strijkt van dinsdag tot en met vrijdag neer in Utrecht. Wij lichten een aantal hoogtepunten uit.

Blank

Wat je precies kunt verwachten van Blank is moeilijk te zeggen, aangezien vooraf alleen vast staat dan dat de voorstelling gespeeld wordt rondom het levensverhaal van één van de bezoekers. Echt iets dat je gewoon moet meemaken. Op dinsdag is de voorstelling Engelstalig, op woensdag Nederlandstalig.

Het Huis Utrecht, di 10 november + wo 11 november, 19:30 uur. € 12,50.

Nachtgasten on the Edge

De Nachtgasten hebben geen idee wat hun tekst is of waar de voorstelling überhaupt over gaat. Toch staan ze dinsdagavond op de bühne van Het Huis Utrecht. Daarom moeten ze improviseren, met spannende, grappige en originele scènes als gevolg.

Het Huis Utrecht, di 10 november, 21:00 uur. € 12,50.

Money Rules the World

Deze samenwerking tussen De Hollanders uit Amsterdam en de Adham Hafez Company uit Caïro beleeft op Dancing on the Edge de première. In Money Rules the World wordt de hedendaagse waarde van geld en goederen onder de loep genomen. Kunnen we wellicht ook met liefde betalen? Let op: deze voorstelling is Engelstalig.

Het Huis Utrecht, wo 11 november, 21:00 uur. € 12,50.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website: http://dancingontheedge.nl/