De beste concerten in Den Haag en Rotterdam van deze week

Wil je deze week een goed concert bezoeken? Wij zetten de leukste muzikale optredens in Den Haag en Rotterdam voor je op een rij.

Matt Simons

De New Yorkse singer-songwriter Matt Simons maakte een aantal jaar geleden snel furore met zijn enorme radiohit With You, met uitverkochte zalen als gevolg. Denk aan een kruising van Jason Mraz en John Mayer, maar dan met de warme klanken van de piano als basis. Dit jaar presenteerde hij zijn album Catch & Release, en die mooie luisterliedjes staan garant voor een avondje zwijmelen in Den Haag.

Waar? Paard van Troje, Den Haag
Wanneer? Donderdag, 20:00 uur
Prijs: €17,-

Meer informatie en tickets

The Kik - Met De Deur In Huis

The Kik kreeg je afgelopen jaar niet uit je hoofd, doordat de cover van Chef's Special's In Your Arms grijs gedraaid werd op de radio. In de theatervoorstelling Met De Deur In Huis komen naast nummers uit eigen repertoire ook de inspiratiebronnen van de mannen voorbij, van Annie M.G. Schmidt tot Bach. 

Waar? Theater Diligentie, Den Haag
Wanneer? Donderdag 20:15 uur
Prijs: €19,-

Meer informatie en tickets

Son Mieux

Son Mieux begon als een gelegenheidsact die het voorprogramma van Mister and Mississippi moest verzorgen, maar werd onlangs uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Camiel Meiresonne, zijn echte naam, ken je misschien al van Soul Sister Dance Revolution en als frontman van All Missing Pieces. Verwacht intieme liedjes, met een fijn elektronisch sausje eroverheen. Dit is er eentje om in de gaten te houden.

Waar? De Zwarte Ruiter, Den Haag
Wanneer? Vrijdag 23:30 uur
Prijs: Gratis

Meer informatie

Danny Vera

Velen kennen Danny Vera als leadzanger van de huisbands van Voetbal Inside en Tour Du Jour, maar inmiddels heeft hij ook daarbuiten zijn sporen verdiend. Zo werden zijn nummers Headin' for the City en en Tomorrow Will Be Mine in bekende reclames gebruikt. Vanavond staat de stijlvolle Americana-zanger met zijn New Black And White theatertour in het Oude Luxor.

Waar? Oude Luxor, Rotterdam
Wanneer? Zaterdag, 20:00 uur
Prijs: €14,50

Meer informatie en tickets

NUwerk

Tip de redactie