Ook in Amsterdam wordt Halloween volop gevierd. De volgende themafeesten springen in het oog.

Canvas

Canvas viert Halloween in meerdere zalen. Met enge acts, muziek en eten kom je hier de duistere nacht wel door. Doe vooral je best op een huiveringwekkende outfit, want de engst verklede persoon wint een prijs.

23.00 tot 04.00 uur. Kaartjes vanaf 10 euro. Ga naar de website

Tolhuistuin

Noord kan natuurlijk niet achterblijven op deze griezelige feestdag. In de Tolhuistuin wordt Halloween gevierd met een eng humoristisch randje. Met live zombierock en horrorsurf, burlesque dans en eten wordt de Tolhuistuin een griezelig pretpaleis. Ook hier worden de meest freaky outfits beloond.

22.00 tot 05.00 uur. Kaartjes vanaf 10,00 euro. Ga naar de Facebookpagina

Club NYX

Ook Club NYX zou Club NYX niet zijn zonder een themafeest. Hier is namelijk altijd wel een reden om je te verkleden. Voor het feestje Halloqueen luidt de dresscode 'Dress to Kill', dus trek je engste pak aan en dans op de griezelige beats van de dj’s.

23.00 tot 5.00 uur. Kaartjes á 10 euro. Ga naar de Facebookpagina

Het Sieraad 

Het Sieraad wordt vandaag omgetoverd tot een soort spookhuis met enge versieringen en theatrale acts. Ook komen dj’s als Phalerieau, Carlos Valdes en Arjuna Schiks langs voor wat muzikaal vermaak. De dresscode is 'Till Death Do Us Part': liefde met een luguber randje.

22.00 tot 5:00 uur. Kaartjes vanaf 16,50 euro. Ga naar de website

Roest

Of je nou zin hebt om als sexy filmster, vampier of als jezelf gekleed te gaan; bij Roest mag het allemaal en is iedereen welkom. Gebroederlijk dans je hier tot in de vroege uurtjes in een spannend versierde ruimte.

Vanaf 22.00 uur. Ga naar de website