Tijdens 24H Noord is er van alles te doen in Amsterdam-Noord. Met theatervoorstellingen, exposities en muziek wordt de buurt gevierd. Wij zetten de leukste activiteiten op een rij.

The Vanishing Ferry

Vannacht gaat de klok een uur achteruit, en in dat bonusuurtje wordt een feestje gegeven op een pont. Voor die bijzondere vaartocht is vanwege de ruimte maar een beperkt aantal kaarten te koop. De boot gemist? Dansen kan ook in Rolling Rock Kitchen.

Rolling Rock Kitchen, 22.00 - 05.00 uur. Kaarten Vanishing Ferry 10,00 euro. Kaarten Rolling Rock Kitchen 5,00 euro. Ga naar de Facebookpagina

Kuuroord De Ceuvel

Voor wie wel wat ontspanning kan gebruiken na een lange werkweek, is een bezoekje aan De Ceuvel aan te raden. De hotspot is namelijk omgetoverd tot een heuse spa. Met sauna, yoga, massages en gezonde smoothies een goede detox voor lichaam en geest.

De Ceuvel, 10.30 - 21.30 uur. Kaarten 12,00 euro. Ga naar de Facebookpagina

Levend Stratego voor volwassenen

Rennend met een team op zoek naar de vlag van de tegenstander. Levend Stratego is misschien leuk voor kinderen, maar dit spel is alleen voor volwassenen. Lekker nostalgisch en vast net zo spannend als vroeger.

Trammeland, tussen 22.00 - 02.00 uur. Ga naar de website

Silent Disco

Zet de koptelefoon op en dans samen in stilte. Het voelt in het begin misschien wat onwennig, maar wanneer je eenmaal gewend bent (of wat drankjes op hebt), is de silent disco hartstikke leuk. En al helemaal op zo'n geweldige plek als Herberg Het Mandelahuisje. 

Herberg Het Mandelahuisje, 19.00 - 22.00 uur. Ga naar de website