Wil je dinsdag nog iets leuks doen, maar heb je nog geen kaarten? Geen probleem. Voor onderstaande voorstellingen, concerten en optredens zijn nog kaarten te krijgen.

Betty Asfaltcomplex, Open B.A.C., 20:30 uur.

Tijdens Open B.A.C. krijg je maar liefst acht try-outs van maximaal vijftien minuten van ontdekt en onontdekt talent op het gebied van onder meer kleinkunst, muziek, cabaret en varieté te zien. Met dinsdagvanavond o.a. Pepijn Schoneveld en Janneke Jager.

Meer informatie

Carré, I Amhali, 20:00 uur.

De achtste show van de gevierde cabaretier Najib Amhali gaat over geluk. Vol muziek, plezier en heel veel grappen natuurlijk.

Meer informatie

Compagnietheater, After Work Theatre, 18:00 uur.

After Work Theatre biedt wat inspiratie voor na een lange werkdag. Een uurtje theater van beginnende makers voor beginnende kijkers.

Meer informatie

Compagnietheater, Moederland, 20:30 uur.

Voor deze voorstelling ging Naomi van der Linden op zoek naar haar Afrikaanse roots. Van der Linden is o.a. bekend van de BNN-serie StartUp.

Meer informatie

Het Concertgebouw, Close-up, Septet nr. 2, 20:15 uur.

Klassieke kamermuziek. De Close-up-concerten zijn intieme concerten in de kleine zaal van het Concertgebouw waarbij de musici van het Koninklijk Concertgebouworkest solo laten zien wat ze kunnen.

Meer informatie

De Kleine Komedie, Jabroer, 20:15 uur (laatste kaarten) 

De nieuwe onemanshow van Ton Kas, bekend van onder meer 't Schaep met de 5 Pooten, De Heineken Ontvoering en Plan C. Politiek incorrect, seksistisch, snoeihard, gortdroog en grofgebekt.

Meer informatie

Schouwburg Amstelveen, De Sprookjessprokkelaar, 15:00 uur.

In deze grappige vertelvoorstelling gaat de sprookjessprokkelaar op zoek naar de oorsprong van alle sprookjes.

Meer informatie

Stadsschouwburg Amsterdam, Medea, 20:30 uur.

Gebaseerd op de klassieke tragedie van Euripides uit 431 v.C. De ambitieuze arts Anna (Medea anno nu) slaat door als ze erachter komt dat haar man vreemdgaat. Marieke Heebink kreeg won de Theo d'Or voor haar vertolking van Anna.

Meer informatie

Theater Bellevue, het Debuut, 20:30 uur.

Presentatie van een nieuwe generatie theatermakers. Met vandaag La Isla Bonita over de vluchtelingenproblematiek van 2015. Ondanks het zware thema, toch een voorstelling vol acrobatiek en glitterpakjes, maar ook met harde feiten en menselijke zwakheden.

Meer informatie

DeLaMar Theater, De Tweeling, 19:30 uur.

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Tessa de Loo, over de tweelingzusjes Lotte en Anna die bij hun geboorte gescheiden worden. Met muziek van Ilse DeLange en JB Meijers (The Common Linnets).

Meer informatie

DeLaMar Theater, Zo’n Toon, 20:00 uur.

Verhalen over en liedjes van Toon Hermans. Zijn zoon Maurice Hermans neemt je, samen met twee zangeressen en een live band, mee in het leven van zijn vader.

Meer informatie

Paradiso, Metric, 19:30 uur (electropop)

Naar aanleiding van hun zesde album Pagans in Vegas dat onlangs uitkwam is de Canadese band op tournee en doet ook Amsterdam aan. 

Meer informatie

Paradiso, Halve Finales Amsterdamse Popprijs, 19:30 uur.

De Amsterdamse Popprijs is een jaarlijkse competitie voor bands van verschillende stijlen. Vandaag is een van de halve finales. 

Meer informatie

Paradiso-Noord, The Strypes, 20:00 uur.

Deze Ierse band is in Engeland al een hype en is nu op tour om de rest van de wereld te veroveren. Verwacht rythm & blues en speed blues overgoten met een saus van rock ‘n roll. 

Meer informatie

De Melkweg, Chico Trujillo, 19:30 uur.

Chili’s meest prominente Cumbia band. De band bestaat uit negen muzikanten en maakt een mix van Chileense volksmuziek en popmuziek.

Meer informatie

Het Muziekgebouw, Sounds & Clouds, 20:15 uur.

Muziektheater met muziek van Antonio Vivaldi en de Japanse componist Toshio Hosokawa door ensemble Holland Baroque. De grote zaal van het muziekgebouw wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot tuin.

Meer informatie