Wat valt er dit weekend allemaal te beleven in Amsterdam? 

Sample Sale: Herschel Supply Co. & Dr. Denim Jeans

Van het woord sale worden wij (en onze bankrekening) erg blij. Vandaag en morgen kunnen we onze slag weer slaan tijdens een fijne sample sale in The Brand Company in Noord. Hier gaan tassen van Herschel Supply Co. en kleding van Dr. Denim Jeans voor zachte prijzen over de toonbank. In verschillende maten, voor zowel mannen als vrouwen. Wie weet tik je er wel de perfecte spijkerbroek of de ideale rugzak op de kop. Let op: je kunt er alleen pinnen.

Waar? The Brand Company

Wanneer? Vrijdag en zaterdag

Meer informatie

Museumnacht

Tijdens deze zestiende Museumnacht gooien dit jaar meer dan vijftig musea hun deuren tot in de vroege uurtjes open en worden er allerlei bijzondere dingen georganiseerd. Geïnspireerd op de vaste collectie of tijdelijke tentoonstellingen is er een programma met onder meer muziek, mode en theater.

Waar? Meerdere locaties

Wanneer? Zaterdag vanaf 19:00 uur

Prijs? €18,50

Meer informatie en tickets 

Openingszondag Blijburg

Blijburg leidt eindelijk geen nomadenbestaan meer. Sinds eind vorige maand heeft het stadsstrand een vaste stek met groot paviljoen. Dat wordt dit weekend gevierd met een (uitverkocht) bal, maar ook zondag is het feest voor jong en oud. Zo is er livemuziek van o.a. Amsterjam en Shakin' Daisies, een brunch en wordt er in de kapel gedanst op funk en disco. Kinderen kunnen hun eigen extravagante hoedje maken waarmee ze over het strand mee kunnen lopen in een grote rups. En het is nog gratis ook. 

Waar? Blijburg

Wanneer? Zondag 12:00 uur

Meer informatie en tickets 

TORI o.l.v. Pete Philly

Pete Philly neemt je zondag in de Tolhuistuin mee op een persoonlijke reis. Door middel van muziek, beeldende kunst en theater geeft de zanger en rapper je een kijkje in zijn belevingswereld. Het resultaat is een mooie, swingende en theatrale jamsessie. 

Waar? Tolhuistuin

Wanneer? Zondag 15:00 uur

Prijs? €7,50

Meer informatie en tickets