Kaarten voor Glastonbury en Best Kept Secret waren misschien al snel uitverkocht, maar er zijn nog genoeg festivals te bezoeken in juni. NU.nl zet zes festivals op een rij waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn. 

Rock Am Ring
Waar: Nürburgring/Eifel, Duitsland 
Wanneer: 2 tot en met 4 juni
Kosten: 214.50 euro, inclusief camping
Koop hier je kaarten 

Duitse rockers, en ook veel Nederlandse fans, kunnen deze zomer hun hart ophalen aan artiesten als Macklemore, Crystal Fighters en Kraftclub. Ook landgenoot Rammstein verzorgt een wervelend optreden tijdens Rock Am Ring

Pinkpop
Waar: Landgraaf
Wanneer: 3, 4, 5 juni
Kosten: 195 euro
Koop hier je kaarten 

In juni kleurt Landgraaf weer roze in het kader van het jaarlijkse Pinkpop. Artiesten als Justin Bieber en zijn goede vriend Martin Garrix komen optreden tijdens de 48ste editie van het festival. Daarmee lijkt Pinkpop zich steeds meer te richten op de jonge festivalbezoeker en op families, die zich gezamenlijk onderdompelen in live-uitvoeringen van de hits van dit moment. 

Oerol
Waar: Terschelling
Wanneer: 9 tot en met 18 juni
Kosten: 25 euro
Koop hier je kaarten 

Voorstellingen op het strand, muziektheater in een duinpan of ludieke actiesin het dorp. In juni staat heel Terschelling in het teken van Oerol. Bezoekers kunnen dagenlang van een uitgebreid programma genieten of de mooie omgeving van het eiland ontdekken. 

Sónar Festival
Waar: Barcelona
Wanneer: 15, 16, 17 juni
Kosten: 180 euro regulier ticket
Koop hier je kaarten 

Sónar is naast Primavera Sound één van de grootste festivals van Barcelona. Geniet in zomerse temperaturen van elektronische muziek, zowel verzorgd door live bands als dj's. Artiesten zoals Fat Freddy's Drop en Moderat treden op, met uitzicht op de berg Montjuïc. 

Down the Rabbit Hole
Waar: Groene Heuvels, Beuningen
Wanneer: 23 tot en met 25 juni
Kosten: 139 euro, inclusief camping
Koop hier je kaarten 

Onder het motto "Waar je bent wie je bent wanneer niemand je kan zien" duiken festivalgangers vier dagen lang onder in een bosachtig gebied, waarbij diverse bands hen de dagelijkse sleur doen vergeten. Met Spinvis, Bonobo en Oscar and the Wolf als line-up belooft het festival een succes te worden

Parkpop
Waar: Zuiderpark, Den Haag
Wanneer: 25 juni
Gratis

Voor dit festival hoef je zelfs geen kaarten te bestellen, want de entree is gratis. Parkpop is al jarenlang een begrip in Den Haag en draait niet alleen om pils en pop, maar ook om de gezellige sfeer in het park. Onder meer Broederliefde, Causes en The Baseballs beklimmen het podium.