Deze week in de voorverkoop: Lady Gaga en Bospop

Deze week start de kaartverkoop van het concert van Lady Gaga in Ziggo Dome. Ook zijn er kaarten beschikbaar voor Jake Bugg en Jebroer. 

Bospop
Wanneer: 8 en 9 juli
Waar: Evenemententerrein A2, Weert-Noord
Kosten: 100 euro voor weekendticket
Koop hier je kaarten

Op het pop-rockfestival Bospop staan dit jaar namen als Beth Hart, Doe Maar, The Pretenders, Anastacia en Wolfmother. In totaal treden 26 bands tijdens het festival op, verdeeld over twee podia.

Jake Bugg
Wanneer: 5 juni
Waar: Woodstock 69, Bloemendaal
Kosten: 32.80 euro
Koop hier je kaarten 

Bij Bloemendaal aan Zee brengt de Brit Jake Bugg aankomende zomer een concert met uitzicht op de Noordzee. Afgelopen juni bracht de 22-jarige singer-songwriter, bekend geworden met de hit Lightningbolt, zijn derde album One My One uit.

Lady Gaga
Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
Wanneer: 3 oktober
Kosten: vanaf 44 euro
Koop hier je kaarten

De Amerikaanse zangeres Lady Gaga komt naar Nederland in het kader van haar Joanne wereldtournee, die op 1 augustus in het Canadese Vancouver start. Het is voor het eerst in drie jaar dat Lady Gaga weer in Nederland zal optreden. Toen trad ze op 24 september 2014 met haar Artrave: Artpopball-tour op in Amsterdam.

Jebroer
Waar: Neushoorn, Leeuwarden
Wanneer: 11 maart
kosten: 11 euro
Koop hier je kaarten 

Rapper Jebroer brak in 2014 door met het nummer Banaan, dat hij uitbracht in samenwerking met Stepherd, Skinto en Jayh. Vorig jaar lanceerde hij op 11 november zijn nieuwe album Elf11, waarmee hij de komende maanden op clubtour door Nederland gaat. 11 maart is hij te zien in de Neushoorn, met de Rotterdammer Caza Kimpéman als support-act.

George Clinton and Parliament Funkadelic
Wanneer: 3 mei
Waar: Doornroosje, Nijmegen
Kosten: 38.50 euro
Koop hier je kaarten 

Het grote voorbeeld van Prince, Dr. Dre en de Red Hot Chili Peppers komt naar Nederland om zijn P-funk muziek met zijn fans te delen.De p van p-funk staat bij George Clinton voor pure muziek. Daarnaast zijn van de 76-jarige muzikant psychedelische geluiden met jazzmelodieën en rock-combinaties te verwachten. Swing mee op zijn exotische jams, of zoals George Clinton zelf zegt: "Free your mind and your ass will follow".

40Up
Wanneer: 8 april
Waar: De Oosterpoort, Groningen
Kosten: 12 euro
Koop hier je kaarten 

Groningen telt genoeg feesten voor studenten, maar ook de iets oudere bewoners van de stad willen nog wel eens een avond losgaan. Voor hen organiseert De Oosterpoort een disco in De Grote Zaal. Alles wat dansbaar is, van James Brown tot Pharell, komt hier voorbij.

Frankie Ballard
Waar: Rotown, Rotterdam
Wanneer: 4 mei
Kosten: 15 euro
Koop hier je kaarten 

De Amerikaanse zanger Frankie Ballard vestigde zich in het walhallah van de countrymuziek Nashville en werd bekend door country-nummers als It All Started With A Beer en She Thinks My Tractor’s Sexy. In het verleden toerde hij al met zijn held Bob Seger en met Taylor Swift. Voor zijn nieuwste album El Rio verliet Ballard Nashville en ging hij terug naar zijn roots in El Paso in Texas, wat hem inspireerde tot het maken van melancholische liedjes.

Hallo Venray
Wanneer: 23 april
Waar: Patronaat, Haarlem
Kosten: 12.50 euro
Koop hier je kaarten

Met het nieuwe album Where Is The Funk Party? viert de Nederlandse band Hallo Venray zijn dertigjarig bestaan. De band laat al decennialang muziek horen met invloed van de Beatles en Neil Young, maar heeft ook experimentele intermezzo's in het repertoire. De nieuwe nummers van Where Is The Funk Party? werden opgenomen in Frankrijk, aan de voet van de Mont Ventoux. 

Lees meer over:
Tip de redactie