Deze week gaat de voorverkoop van Memphis Maniacs van start. Ook zijn er kaarten te koop voor concerten van onder meer Xiu Xiu en Noah Guthrie. 

Extra show Bløf
Waar: Patronaat, Haarlem
Concert: 19 februari
Kosten: 32 euro
Koop hier je kaarten 

De eerste show van Bløf op 18 februari was onmiddelijk uitverkocht. Daarom organiseert het Patronaat nog een concert, waarbij de Zeeuwen nummers laten horen van hun nieuwe album dat binnenkort uitkomt. Een kaart voor het optreden van de band op 19 februari geeft ook toegang tot de aftershow, waar de indie popband Dandelion optreedt.

Memphis Maniacs
Waar: Oosterpoort, Groningen
Concert: 11 februari
Kosten: 17.50 euro
Koop hier je kaarten 

Het Nederlandse swingende vijftal van Memphis Maniacs gooit alles in de mix, van Swedish House Maffia tot Jimi Hendrix. Bij de MAXIMUM MASHUP clubtour zoeken de Memphis Maniacs de grenzen op van de mash-up en laten ze nog inventievere mixen horen dan anders, zo ook tijdens deze feestelijke avond in de Oosterpoort. 

Xiu Xiu
Waar: Bitterzoet, Amsterdam
Concert: 24 mei 2017
Kosten: 12.50 euro
Koop hier je kaarten 

De experimentele Amerikaanse band Xiu Xiu maakt gruizige avant-pop tot kunstig georkesteerde rock, synthpop en zware noise. Hun nieuwe album Forget komt in februari uit.

Privilege Indoor Festival
Waar: 013, Tilburg
Festival: 18 maart
Kosten: 10 euro
Koop hier je kaarten 

Een groots aangepakt urban-festival met Nederlandse bekende namen als Boef en Gio. Ga tot vier uur 's nachts los op de aanstekelijke deuntjes van deze artiesten tussen zo'n drieduizend mooi geklede mensen, want de dresscode luidt niet voor niks 'Dress to Impress'.

Christon 
Waar: Rotown, Rotterdam
Concert: 6 april
Kosten: 8 euro
Koop hier je kaarten 

Christon Kloosterboer, beter bekend als de zanger van Rigby, gaat solo. Op 6 april is hij te zien als eenmansband waarbij hij een optreden verzorgd met behulp van looping pedaaltjes, een bas, drums, gitaar en synthesizers. Op zijn solo-debuut Towns & Cities zijn vooral persoonlijke liedjes te horen. De zanger staat dan ook in de intieme zaal V11 van Rotown.

Noah Guthrie
Waar: de Helling, Utrecht
Concert: 21 april
Kosten: 15 euro
Koop hier je kaarten 

De Amerikaanse singer-songwriter Noah Guthrie is vooral bekend van zijn optreden in GLEE en zijn veelbeluisterde covers op YouTube. Inmiddels heeft de zanger ook genoeg eigen soul-achtig materiaal, dat te horen is op zijn album Among The Wildest Things.