December is traditioneel een van de drukste feestmaanden van het jaar. DJ Hardwell pikt voor NU.nl vier krenten uit de pap.

Hardwell, die in het dagelijkse leven Robbert van de Corput heet, werd twee keer uitgeroepen tot beste dj ter wereld en bracht recentelijk een eigen fotoboek uit.

De 28-jarige Bredanaar voltooide dit jaar tevens zijn I am Hardwell - United we are-wereldtournee.

538 JingleBalls 2016
Wat: dance feest
Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
Wanneer: 17 december
Koop hier je kaarten

"Dit jaar sta ik samen met een van mijn beste vrienden Dannic en andere dj’s als R3hab, Sunnery James & Ryan Maricano en Kris Kross Amsterdam op 538 JingleBalls 2016. Ik vind in Nederland draaien toch altijd een van de leukste dingen om te doen, helemaal als het samen met vrienden is. Dus dit wordt het leukste kerstfeest van het jaar!"

Serious Request  
Wat: radio evenement, optredens
Waar: Grote Markt, Breda
Wanneer: 18 tot en met 24 december
Meer informatie

"Ik vind Serious Request een enorm goed initiatief van 3FM en ik ben super trots op Breda, omdat zij dit jaar de thuisbasis zijn voor Glazen Huis. Elk jaar is het een groot feest met allemaal coole optredens van grote artiesten en natuurlijk met mooie acties om geld op te halen voor een goed doel en ik weet zeker dat het dit jaar in Breda niet anders zal zijn. Ik kan niet wachten tot het zover is en zal ook zeker even langsgaan om de dj's te steunen."

Guus Meeuwis - Groots met een zachte G
Wat: concertreeks
Waar: Ziggo Dome, Amsterdam
Wanneer: 2 en 3 december
Koop hier je kaarten

"Als echte Brabo ben ik natuurlijk ook fan van Guus Meeuwis. Vroeger ging ik samen met mijn vrienden in Café Janssen al los op Het Dondert En Het Bliksemt en tijdens The Flying Dutch afgelopen zomer mocht ik samen met hem afsluiten in Eindhoven. Deze man weet overal een feestje van te maken, dus ik weet zeker dat hij met de wintereditie van Groots met een zachte G weer iedereen aan het zingen krijgt en een beetje Brabant naar de Ziggo Dome haalt."

Madame Tussauds
Wat: wassen beelden museum
Waar: Amsterdam
Koop hier je kaarten

"Tijdens het Amsterdam Dance Event had ik de eer om mijn eigen beeld te mogen onthullen, ik sta nu dus in Madame Tussauds en heb daar samen met Afrojack een vette lichtshow. Eerlijk gezegd was ik hiervoor nog nooit in Madame Tussauds geweest, maar ik moet zeggen dat het zeker de moeite waard is om een keer te gaan kijken. Ik heb me kapot gelachen, vooral toen ik samen met ET op de foto ging en natuurlijk heb ik stiekem ook een selfie met J.Lo gemaakt."