Tien clubtips voor de zaterdagavond

Nederland staat bekend om zijn dancegeschiedenis, maar heeft ook een zeer levendige clubcultuur die vooral in het weekend tot leven komt. NU.nl zet tien clubtips op de zaterdagavond voor je op een rijtje.

In dit overzicht besteden we onder meer aandacht voor clubavonden in Utrecht, Leeuwarden en Deventer. 

Raw Definition - Hedon, Zwolle

Het hardstyle dancefeest Raw Defenition is terug in de Hedon in Zwolle. Voor deze editie heeft de organisatie tal van artiesten uitgenodigd uit de Theracords-familie. Thera, Jason Payne en Caine staan onder anderen in de line-up. 

Bekijk hier een aftermovie van Raw Defenition in 2015.

Soixante Neuf - Club Red, Leeuwarden 

Tijdens Soixante Neuf komen zaterdag twee liveacts langs: de rapper Cho en Broederliefde. Vrouwen mogen in een speciale rij aansluiten voor het feest.

Meer informatie

Diep in Groef, Ekko, Utrecht

Diep in de Groef is al jaren een dansavond in de Ekko in Utrecht. De dansavond staat bekend om de diversiteit in de muziek, met een mix van indie en electronica. 

Meer informatie

Hidden Talents, Poema, Utrecht

De Poema staat zaterdagavond in het teken van onontdekt talent. Twaalf artiesten tonen zaterdagavond hun kunsten. 

Meer informatie

Back to the 90’s, Burger Weeshuis, Deventer

Het Burger Weeshuis staat deze zaterdag in het teken van muziek uit de jaren negentig. Bezoekers van het feest kunnen zich voorbereiden op dance, rock, pop, hiphop, R&B en natuurlijk happy hardcore.

Meer informatie

Somewhen, De School, Amsterdam

In school staan zaterdagavond dj's Somewhen en Carlos Valdes. Somewhen is een Duitse techno-dj uit Berlijn. Vlades mixt van alles van hypnotische techno tot house, maar richt zich niet op hits. 

Beluister hier een set van dj Carlos Valdes en hier een set van Somewhen

Shelter, Amsterdam

Wie zich vast wil voorbereiden op ADE kan zaterdagavond naar de nieuwe club Shelter in Amsterdam Noord waar een 'testavond' wordt gehouden. De internationale opening van de club is pas 20 oktober. 

Meer informatie

Decode, Transportbedrijf Rotterdam

Dj's Kobosil, Abstract Division, Shltr en Etapp Kyle treden op tijdens Decode in Transport. 

Beluister hier een set van Kobosil

Afterparty Popronde, PIP Den Haag 

De landelijke popronde is zaterdagavond bij te wonen in Den Haag. Tijdens de afterparty zijn onder anderen Boye 't Lam & Sunny SjoerdDJ te horen en Team Candy Says.

Meer informatie

NUwerk

Tip de redactie