Zaterdag- en zondagavond geeft Justin Bieber een concert in het Gelredome in Arnhem. Wie de Amerikaanse zanger wil zien, kan op drie manieren kaarten bemachtigen.

De laatste keer dat de 22-jarige zanger naar Nederland kwam, is drie jaar geleden. Destijds stond Bieber ook op het podium van het Gelredome.

Met zijn Purpose-tour zal de Canadees vooral nieuwe nummers als Sorry en What Do You Mean laten horen.

Ticketmaster

Het concert dat zaterdagavond plaatsvindt leek aanvankelijk uitverkocht, maar concertproducent Greenhouse Talent laat zaterdag aan NU.nl weten dat er nog kaarten te koop zijn.

Via Ticketmaster zijn 200 kaarten vrijgekomen. Voor het concert van zondagavond zijn iets minder kaarten beschikbaar; 115. Je kunt tot 19.00 uur kaarten aan de kassa van het Gelredome halen, zolang ze beschikbaar zijn.

Bekijk het aanbod

Particuliere verkoop

Wie bij een officieel verkooppunt als Ticketmaster misgrijpt, kan nog proberen om particuliere verkopers te zoeken. Deze zijn bijvoorbeeld te vinden op de website Ticketswap. Daar werden zaterdagochtend ongeveer 130 kaarten aangeboden.

Ticketswap biedt geen garantie voor veilige transacties, maar probeert naar eigen zeggen het kopen en verkopen van tweedehands kaartjes zo veilig mogelijk te maken.

Andere websites als Marktplaats en eBay zijn met de nodige voorzichtigheid te benaderen, omdat verkopers moelijker te identificeren zijn mocht een transactie niet naar tevredenheid zijn verlopen.

Bekijk het aanbod op Ticketswap

Kaarten bij concertzaal

Verder is het denkbaar dat er rondom het Gelredome kaarten door particulieren worden aangeboden.

Let op: er is geen enkele garantie dat je binnenkomt na het kopen van een kaart op deze manier. Daarnaast betaal je in zo'n geval vaak veel meer dan de reguliere ticketprijs.

Dat onderschrijft ook Martin Verhorst van Mojo, een andere grote concertproducent die echter niet betrokken is bij het Justin Bieber-concert.

"Koop je kaarten bij de officiële verkoopadressen. Elk ander punt is per definitie minder betrouwbaar. En als kaarten uitverkocht zijn dan is de zaal helaas vol. Elke poging die je doet om tóch een ticket te krijgen brengt een risico met zich mee."