The Paradise Suite ontving afgelopen vrijdag drie Gouden Kalveren en zal daarom opnieuw in zeventien bioscopen in Nederland te zien zijn.

De film zal onder meer in Amsterdam, Rotterdam, Arnhem, Breda en Eindhoven te zien zijn, dat maakt September Film dinsdag bekend.

The Paradise Suite won tijdens het gala van het Nederlands Film Festival de prijs voor Beste Film, Beste Acteur (Issaka Sawadogo) en Beste Scenario (Joost van Ginkel).

De film zal sowieso in de volgende bioscopen vertoond worden: De FilmHallen en Het Ketelhuis (Amsterdam), Stadsbioscoop Rembrandt (Arnhem), Chassé (Breda), Lumen (Delft), Plaza Futura (Eindhoven), Lumière (Maastricht), LUX (Nijmegen), LantarenVenster (Rotterdam), Louis Hartlooper (Utrecht), Cinecitta (Tilburg) en Het Fraterhuis (Zwolle).

Amsterdam

The Paradise Suite vertelt het verhaal van meerdere personages die vrijwillig in Amsterdam zijn neergestreken. Op het eerste oog lijken ze geen connectie te hebben, maar toch zijn ze met elkaar verbonden.

In de film spelen onder anderen de Nederlandse acteurs Raymond Thiry, Dragan Bakema, Sigrid ten Napel en Jeroen Spitzenberger (foto) te zien.