Voor iedereen die last minute een avond uit wil, zet NU.nl bijzondere concerten waar nog kaarten voor te koop zijn op een rij. Deze week zijn dat optredens van onder anderen Ronnie Flex en Thijs Boontjes.

ABBA-tribute - Rotterdam

In 2019 is het exact veertig jaar geleden dat ABBA in Ahoy stond. Op 4 en 5 april staat de Rotterdamse poptempel weer in het teken van de succesvolle Zweedse groep met THE SHOW - A Tribute to ABBA. Een groot orkest brengt met behulp van special effects en videoschermen de grootste hits van ABBA naar het publiek.

Beirut - Groningen

Beirut is een Amerikaanse band uit Santa Fe in New Mexico. De bandleden mixen Oost-Europese folk met balkanmuziek, Amerikaanse indierock en wereldmuziek. De band scoorde hits met nummers als Elephant Gun en Nantes. In de Oosterpoort zal Beirut vooral werk van de nieuwe plaat Gallipoli ten gehore brengen.

Ronnie Flex - Heerlen

De energieke, muzikale Ronnie Flex reist met zijn Deuxperience Band het hele land door. Op 6 april trekken ze richting het zuiden om Heerlen op z'n kop te zetten. Bekende hits als Energie en Drank & Drugs worden afgewisseld met minder bekende nummers van onder meer zijn album Rémi, waarmee hij een Edison in de wacht sleepte.

Bekijk het optreden van Ronnie Flex op Noorderslag 2017
195
Bekijk het optreden van Ronnie Flex op Noorderslag 2017

Jake Isaac - Utrecht

De Londense singer-songwriter Jake Isaac is één en al positiviteit. De artiest met Afrikaanse roots maakt funky soulmuziek. Hij stond al eens in het voorprogramma van Paloma Faith en Elton John, maar weet ook zonder deze grote namen Europese zalen te vullen.

Idaly - Amsterdam

Het nummer Wine Slow zorgde voor de doorbraak van rapper Idaly bij het grote publiek. Terwijl hij niet bepaald een onbekende is in de hiphopscene: met New Wave won hij in januari 2016 de Popprijs, hij speelde op Appelsap en Lowlands en werkte samen met Josylvio en Ronnie Flex. Nu staat hij in zijn eentje in de Amsterdamse poptempel Paradiso.

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - Hengelo

De organisatie van poppodium Het Paradijs omschrijft de muziek van het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. De band speelt Nederlandstalige rock 'n roll met een volkse knipoog. De groep speelde eerder op festivals als Down The Rabbit Hole en Zwarte Cross.

  • Waar: Het Paradijs, Hengelo
  • Wanneer: 6 april, aanvang 21.00 uur
  • Prijs: 14,75 euro online, 16,50 euro aan de kassa
  • Meer informatie en tickets

Bovenstaand overzicht is een selectie van de redactie van NU.nl. Concerten kunnen na publicatie alsnog uitverkocht raken.