Er is dit weekend weer van alles te doen in Rotterdam. Zo neemt Jett Rebel het publiek mee door zijn muzikale verleden en pakt Rotown uit voor St. Patrick's Day.

Ghost Tour Rotterdam - Grotekerkplein

Deze spooktocht leidt langs de beroemde kubuswoningen, het standbeeld van Erasmus en het huis In Duizend Vreezen op de hoek van de Grote Markt en het Hang. De organisatie van de spooktocht wil zowel toeristen als geboren en getogen Rotterdammers met een andere blik naar de stad laten kijken dan ze normaal doen. Alle spookverhalen die tijdens de tocht verteld worden zijn afkomstig van Rotterdammers zelf.

Jett Rebel: Unconditional Love – Oude Luxor Theater

Jett Rebels nieuwe show Unconditional Love heeft meer weg van een theaterconcert dan van zijn gebruikelijke concerten. Jett Rebel schetst een reis door zijn muzikale leven. Hij wil zijn fans zo laten kennismaken met de mens achter de artiest.

  • Waar: Oude Luxor Theater, Kruiskade 10, Rotterdam
  • Wanneer: 16 maart, aanvang 20.00 uur
  • Prijs: 29 euro
  • Meer informatie en tickets

St. Patrick's Day in Rotown: Drunken Dolly

De Ierse folkrockband Drunken Dolly zingt over katers, bier en de liefde. Hun stijl gelijkt aan die van Flogging Molly of de Dropkick Murphys. Omdat het St. Patrick's weekend is, heeft de band drie supporting acts meegenomen: Nick Parker, Paul Henshaw en Davey Malone. Na het optreden draait dj Tim platen tot diep in de nacht.

Easy on Sunday Brunch – BY AMI

Op zondagen kun je bij bistro BY AMI gebruik maken van het speciale luncharrangement. Je kunt kiezen uit een pompoen- of linzensoep en op een etagère krijg je verschillende sandwiches, hapjes, gebak en taart geserveerd. Een singer/songwritter komt ontspannen deuntjes spelen en zingen.

  • Waar: BY AMI Urban Bistro, Antoine Platekade 983, Rotterdam
  • Wanneer: 17 maart vanaf 12.00 uur
  • Prijs: 21,50 euro
  • Meer informatie

Bovenstaand overzicht is geselecteerd door de redactie van NU.nl. Ontrbreekt er een tip? Vul het overzicht aan door een reactie achter te laten.