Voor iedereen die last minute een avond uit wil, zet NU.nl bijzondere concerten waar nog kaarten voor te koop zijn op een rij. Deze week zijn dat optredens van onder andere de Belgische indierockband Balthazar, rapper Bizzey en de Britse rockband Bastille.

Winne - Deventer

De Rotterdamse rapper Winne stond op Lowlands, leverde het album Winne Zonder Strijd, werkte samen met Ronnie Flex, Jonna Fraser, Opgezwolle en Zwart Licht. Na de dood van vriend en collega-rapper Feis overwoog hij zijn ODZ Tour te annuleren. Maar: "Ik zal er staan. Kom liefde met me delen", schreef hij op zijn Facebook-pagina. Op 8 maart treedt hij op in Deventer.

Anderson .Paak & The Free Nationals - Amsterdam

In 2016 breekt de Amerikaanse alleskunner Anderson .Paak wereldwijd door met het album Malibu. Hij sleepte verschillende nominaties en muziekprijzen in de wacht. De zanger - die ook drumt - maakt groovy, funky r&b en hiphop en veroverde al eens de harten van Nederlandse festivalbezoekers op onder andere Down The Rabbit Hole en North Sea Jazz. Recentelijk had de artiest een hit met Tints, een nummer dat hij met Kendrick Lamar uitbracht.

  • Waar: AFAS Live, Amsterdam
  • Wanneer: 9 maart, aanvang 20.00 uur
  • Prijs: 154 euro (early entry tickets, goedkopere tickets zijn uitverkocht)
  • Meer informatie en tickets

Bizzey - Enschede

Bijna wekelijks levert rapper en producent Bizzey materiaal af dat viraal gaat. Op dit moment scoort hij met Hij is van Mij en DRUP. Maar ook Traag, JA! en Culo zijn hits die het voormalige lid van Yellow Claw op zijn naam schreef.

Bastille - Amsterdam

Aan podiumervaring geen gebrek: de uit Engeland afkomstige rockbank Bastille speelde op praktisch ieder groot Europees festival en leverde hits als Bad Blood, Pompeii en Things We Lost in the Fire.

Bovenstaand overzicht is een selectie van de redactie van NU.nl. Concerten kunnen na publicatie alsnog uitverkocht raken. Staat jouw favoriete niet-uitverkochte concert er niet bij? Vul het overzicht aan door een reactie achter te laten onder het bericht.